Pakettihuoltoauto Rocknord liikkuviin kivenmurskaimiin

Date

Rocknord pystyy tarjoamaan palveluita siirrettävillä kivenmurskaimilla ja seuloilla, jotka voidaan kuljettaa ja ottaa käyttöön lyhyessä ajassa.

Rocknord on virolainen murskeen ja erikoiskuljetusten tuotantoa ja myyntiä harjoittava yritys. Paikallisen tuotannon lisäksi yritys pystyy tarjoamaan palveluita myös siirrettävillä kivenmurskaimilla ja seuloilla, jotka voidaan kuljettaa ja ottaa käyttöön lyhyessä ajassa.

Pakettiauton runko on eristetty ja pitää miehistön lämpimänä talvella ja viileänä kesällä. Sivu- ja etuseinät on mukautettu lisävarusteiden helppoon kiinnittämiseen. Takana on kuormahihnat tynnyrien ja muiden tarvittavien laitteiden kiinnittämiseksi.

Pakettihuoltoauton sisätila on valaistu kahdella LED-nauhalla katossa, erillinen LED-valo on työtason yläpuolella. Ulkovalaistusta varten sivuoven ja takaovien yläpuolella on LED-työvalopaneeli.

Liikkuva palvelu on varustettu lisäakulla ja automaattisella laturilla; ilma, sähkökaapeli ja puhdas öljyletku kela; pneumaattinen öljypumppu.

Varusteet: Älykäs invertteri (700 W), mäntäkompressori (2,2 kW, 350 l/min, 10 bar), lankahitsauskone, sähkögeneraattori (6,5 kW), diesel-ilmanlämmitin.

Sisällä on riittävästi pintatilaa työskentelyyn ja saksalaisen Alucan alumiinitelinejärjestelmä sekä rei’itetty seinä pienempien laitteiden ja työkalujen säilyttämiseen. Tavaratilan lattian takaosa on päällystetty alumiinisella aaltopahvilla (pituus 1 m). Takaoven alla on askelma sisäänpääsyn helpottamiseksi.

Laatikon sisämitat: pituus 3290 mm, leveys 1760 mm, korkeus 1900 mm.

Ajoneuvon pohja: Mercedes-Benz Sprinter

More
articles