MB Sprinter pakettihuoltoauto Rotator Virolle

Date

MB Sprinter pakettihuoltoauto on eristetty ja varustettu öljynvaihtojärjestelmällä.

Rotatorin fokusbrändi on huippulaadukkaita laitteita valmistava Japanilainen Hitachi. Rotator Viro käyttää huoltoautoa Hitachin kaivinkoneiden, pyöräkuormaajien ja kippiautojen huoltoon.

Eristetty runko, joka on verhoiltu vanerilla

Huoltoauton runko on eristetty 20 mm paksulla eristeellä, joka pitää miehistön lämpimänä talvella ja viileänä kesällä. Seinät, katto ja lattia sekä pyöränkaaret on verhoiltu vedenkestävällä vanerilla. Takaovella on ylimääräinen porras helpottamaan sisäänpääsyä sekä lattian takaosa on päällystetty alumiinisella turkkilevyllä ja katossa on luukku, jolla voi parantaa ilmanvaihtoa ja valaistusta. Katossa on luukku, joka voidaan avata valaistuksen ja ilmanvaihdon parantamiseksi.

Tavaratilan kattoon on asennettu kaksi LED-nauhaa, joiden katkaisijat sijaitsevat sivuovella sekä takaovella. Kytkin sijaitsee sivuovessa ja tavaratilan takana. Ulkovalaistuksena on LED-kohdevalot sivu- ja takaovien yläpuolella. Sähköinä suojatut 220V AC ja 12 V DC asennukset.

Varustettu öljynvaihto järjestelmällä

Huoltoauton varusteet: 3 öljypumppua pneumaattisella käytöllä, 3/8 tuuman 15 m paineilmaletkukela, takaisinkelautuva sähkökaapelikela 16 + 2 m; 3 letkukelaa öljylle, 1/2 tuumaa 10 m.

Huoltoautoon on sovitettu älykäs invertteri (700 W), generaattori (2,5 kW) ja dieselkäyttöinen Ebersprächer lisälämmitin. Ohjaamossa penkin alla on ylimääräinen akku erotusreleellä ja autossa on myös peruutuskamera.

Mukava ja tilava huoltoalue

Laatikon sisällä on työtaso ja Alucan alumiininen säilytysjärjestelmä pienemmille työkaluille ja tavaroille. Tavaratilan etu- ja sivuseiniin on kiinnitetty rei’itetty teräslevy lisävarusteiden kiinnitystä varten. Lisäksi sivuilla on kuormavyöt tynnyreiden sekä muiden lisävarusteiden turvallista kiinnittämistä varten.


Laatikon sisämitat: pituus 3540 mm, leveys 1740 mm, korkeus 1900 mm.

Auton perusta: Mercedes Sprinter.

Ota yhteyttä Worxpace PRO:hon, jos sinulla on kysyttävää huoltoautoista!

More
articles